Diensten

Een overzicht van onze diensten:

Stucadoors- en stucwerk

Onze stucadoors hebben jarenlange ervaring met het stucen van wanden en plafonds, en ook met kelders, souterrains en buitenkant van een woning, buitenmuur of stenen schuur.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is het recht, glad en sausklaar opleveren van wanden en plafonds. Onze ervaren stucadoors werken met de nieuwste materialen, maar beheersen ook oude pleister- en stuctechnieken.
Stukadoor en schilderswerk

Sierpleister - Spachtelputz

Door onze jarenlange ervaring als stucadoors, sinds 1997, weten wij bij uitstek hoe pleisterwerk en spachtelputz moet worden toegepast in uiteenlopende ruimtes.
Latex spuiten MV Stucadoors

Latex spuiten

MVstuc, stucadoors- & schilders spuit de laatste jaren steeds vaker complete woningen en bedrijfspanden met een hoogwaardig latex spuitsysteem.

Lijstwerk

MVstuc, stucadoors- & schilders is uw specialist in het aanbrengen van lijstwerk. Lijst en ornamentwerk zijn decoraties op een plafond.

Schilderwerk

De stucadoors van MVstuc zijn intern ook opgeleid tot schilders. Onze stucadoors kunnen daarom overweg met een roller, kwast en latex spuit machine.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.