Schilderwerk

MVstuc, stucadoors- & schilders staat voor kwaliteit en vakmanschap. Sinds 1997 werken wij voor zowel particulieren als bedrijven in de regio van Noord-Holland. 

Prachtig afgewerkte wanden- en plafonds, daar houden wij van. Daar leven we voor en we gaan altijd tot het uiterste om prachtig werk te verzorgen. 

Met een team ervaren stucadoors voorzien wij de woning of het bedrijfspand allereerst van prachtig strakke wanden- en plafonds. Als wij klaar zijn moet de ruimte flink drogen. Het is klam, vochtig en dit moet er eerst uit, voordat er geschilderd kan worden.

Wij adviseren altijd om de ruimte goed te ventileren, zet de ramen op een kier, bij voorkeur tegenover elkaar en gebruik het liefst geen droogapparatuur, want dan kan het stucwerk stevig worden. Het is uiteindelijk een natuurlijk product, dit moet zijn weg vinden uitdrogen op een natuurlijke manier dat is het beste weten wij uit ervaring. 

Wij schilderen graag voor u voor de perfecte finishing touch

De stucadoors van MVstuc zijn intern ook opgeleid tot schilders. Onze stucadoors kunnen daarom overweg met een spatel, maar ook met een roller, kwast en latex spuit machine. 

Kwaliteit is bij ons 100% gewaarborgd èn tegen een scherpe prijs. 

Wij werken met A-merk materialen, latex verf van Sigma. Onze keuze voor hoogwaardige kwaliteitsverf zorgt voor een kwalitatieve afwerking van wanden en plafonds.

Heeft u interesse in stucwerk in combinatie met schilderwerk?

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.