Sierpleister – Spachtelputz

Stukadoor en schilderswerk

Spachtelputz zorgt voor een betaalbare afwerking met een zeer lange levensduur.

MVstuc, stucadoors- & schilders is gespecialiseerd in Spachtelputz en sierpleisterwerk. 

Door onze jarenlange ervaring als stucadoors, sinds 1997, weten wij bij uitstek hoe pleisterwerk en spachtelputz moet worden toegepast in uiteenlopende ruimtes. 

Sierpleister of pleistermortel is een laag mortel van enkele millimeters tot enkele centimeters dik, voornamelijk bestaand uit gips of kalk, met soms zand of een andere grondstof toegevoegd. Het wordt aangebracht op een muur, gewelf of plafond.

Om muren en plafonds een korrelige afwerking te geven is het mogelijk om door sierpleister zand te mixen. Het doel van sierpleister, stukadoren met Spachtelputz is muren vlak af te werken, zodat ze later kunnen worden behangen of gesausd. MVstuc, stucadoors- & schilders geeft vakkundig advies voor elk type pleisterwerk.

Spachtelputz

Uw woning laten stucen met Spachtelputz zorgt voor een extra sterke afwerking van muren en plafonds. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren stucadoorsbedrijf voor de afwerking van hoogwaardig stucwerk met Spachtelputz als product, dan bent u bij MVstuc, stucadoors- & schilders aan het juiste adres.

Spachtelputz bestaat uit gebroken witte marmerkorrels en voor een klein gedeelte uit bindmiddel. Deze combinatie zorgt voor een extra sterke kunststofgebonden pleister voor een stevige afwerking van muren en plafonds. Spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleurstellingen. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit.

Spachtelputz is uitermate geschikt als product voor de toepassing op buitenmuren. Bij oude gebouwen wordt er voor de buitenmuur, waarvan deze dient als isolerende buitenmuur, gebruik gemaakt van een pleisterlaag of stuclaag. MVstuc, stucadoors- & schilders heeft veel uiteenlopende opdrachten uitgevoerd, zowel binnen als buiten met Spachtelputz als product voor een prachtige strakke afwerking.

Wanneer u kiest voor Spachtelputz bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat. 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden wanneer wij bij u langskomen voor een adviesgesprek.

Heeft u interesse in Sierpleister of Spachtelputz? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.