Pleisterwerk

MVstuc Stucadoors & Schilders

Pleisterwerk is het recht, glad en sausklaar opleveren van wanden en plafonds. 

Onze ervaren stucadoors zijn gespecialiseerd in pleisterwerk. Daarbij zorgen wij ook voor het waterpas en haaks uitrapen en pleisteren van badkamers, keukens en wc’s.

Pleister of pleistermortel is een laag mortel van enkele millimeters tot enkele centimeters dik, hoofdzakelijk bestaand uit gips of kalk; soms vermengd met zand of ander materiaal. Pleisterwerk wordt aangebracht op muren, plafonds en gewelven.

Het doel van het pleisteren of stukadoren is om muren vlak af te werken, zodat ze later kunnen worden behangen of gesausd. Soms wordt door pleisterwerk zand gedaan om het een enigszins korrelige structuur te geven. MVstuc, stucadoors- & schilders werkt met de nieuwste materialen en technieken maar beheerst ook oude pleister- en stuctechnieken.

Pleisterwerk biedt verschillende voordelen:

  • De pleisterlaag zorgt voor een hoge isolerende werking.
  • De pleisterlaag zorgt voor een strak eindresultaat van wanden en plafonds
  • De pleisterlaag is na het sauzen, vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken
  • De pleisterlaag is onderhoudsvriendelijk.


Heeft u interesse in pleisterwerk of vragen over pleisterwerk?

Vraag een offerte aan | Neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Uw woning op korte termijn laten stucen en van prachtig pleisterwerk laten voorzien? Dan is het belangrijk dat u weet wat dit gaat kosten. MVstuc, stucadoors- & schilderbedrijf maakt graag een gespecificeerde prijsopgave voor uw project. 

Wij komen graag bij u langs voor een inspectie en adviesgesprek

Wij vinden het altijd belangrijk om uw woning, bedrijfspand met eigen ogen te zien voor een maatwerk offerte. We krijgen daardoor een duidelijk beeld van de ruimte, eventuele obstakels waar wij rekening mee dienen te houden, maar ook uw wensen zijn voor ons belangrijk. Vragen die u heeft beantwoorden wij graag, zodat u de opdracht met een vertrouwd hart aan ons kunt toevertrouwen.

Wat zijn de kosten van pleisterwerk?

Graag informeren wij u over de kosten van stucadoor- en pleisterwerk. 

Om een prijsopgave voor stucadoor- en pleisterwerk te maken komen wij graag bij u langs om het pand te inspecteren. Dit gesprek is vrijblijvend. Op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte voor uw project. 

Na akkoord plannen wij de werkzaamheden in. We stemmen een heldere projectplanning voor de uitvoering van de werkzaamheden met u af.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.