Latex spuiten

Stukadoor bedrijfspand

Prachtig schilderwerk afleveren kan door middel van latex spuiten. Latex spuitwerk, ook wel airless spuitwerk genoemd, kan worden toegepast op stucwerk en pleisterwerk. Het zorgt voor een ultiem strak eindresultaat.

Latex spuiten is tegenwoordig erg populair. Nadat alle wanden en de plafonds in huis strak gestucadoord zijn kan er gekozen worden om de wanden en plafonds in een vloeiende beweging over te laten spuiten.

MVstuc, stucadoors- & schilders spuit de laatste jaren steeds vaker complete woningen en bedrijfspanden met een hoogwaardig latex spuitsysteem. Specifieke daarvoor ontwikkelde watergedragen lakken en muurverven kunnen wij met dit systeem verwarmd verspuiten.

Het is belangrijk dat de kamers leeg zijn. 

In tegenstelling tot sauzen met een roller hebben wij met de latex spuit de ruimte nodig om door de ruimte te lopen. Voor een muur is het daarom minder handig. Maar wanneer de woning leeg is of de ruimte waar is gestuct volledig vrij is, dan is het moment daar om met de latex spuit de finishing touch te geven.

Wij maken bij voorkeur gebruik van hoogwaardige kwaliteitsverf van Sigma. 

U merkt na jaren nog steeds de kwaliteit. Wanneer u niet in huis rookt blijven de wanden en plafonds prachtig van kleur. Er zijn binnen de latex serie van Sigma diverse kleuren wit, met een zijde glas en tegenwoordig ook mat, voor een prachtige look. De matte variant wordt veel gekozen in woonhuizen met een industriële uitstraling. Accentkleuren kunnen tevens in overleg door ons worden gespoten in bepaalde kamers in het huis.

Heeft u interesse in pleisterwerk in combinatie met Latex spuiten?

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.