Lijstwerk

MVstuc, stucadoors- & schilders is uw specialist in het aanbrengen van lijstwerk. Lijst en ornamentwerk zijn decoraties op een plafond. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken en bieden particulieren en bedrijven de juiste aanpak van het lijstwerk.

Sierlijsten specialist voor uw plafond 

Om een kwalitatieve afwerking van plafonds en te garanderen werkt MVstuc, stucadoors- & schilders met hoogwaardige materialen. Bij sierlijsten kunt u denken aan prachtige perklijsten die het plafond op een sierlijke wijze in vakken verdeeld of kooflijsten die op een elegante wijze het plafond aan de wanden verbindt.

Kooflijsten

Kooflijsten brengen wij regelmatig aan voor een strakke afwerking voor gordijnen en verlichting. De gordijnrails of verlichting verdwijnt achter de kooflijst.

Ornamentwerk 

De Grieken en Romeinen hebben ornamentwerk in het leven geroepen om plafonds prachtig te versieren. Ornamenten worden door MVstuc, stucadoors- & schilders regelmatig aangebracht in panden met een hoog plafond, waarbij een kroonluchter onder het ornamentwerk wordt gehangen. Daarnaast maken wij ook ornamenten als plafond- versiersel, helemaal rondom op het plafond, of bijvoorbeeld alleen in hoeken van de kamer. De sierlijke ornamenten geven het plafond een speels elegant effect.

Klassiek ornament laten herstellen

Een klassiek ornament zorgt voor een rijke uitstraling in een oud gebouw of statig pand. Wanneer u een origineel geornamenteerd plafond heeft wat licht of zeer beschadigd is dan kunnen wij dit tijdens onze werkzaamheden voor u herstellen. MVstuc, stucadoors- & schilders heeft jarenlange ervaring en is in staat om het oude plafond met ornament weer in zijn geheel te herstellen. 

Heeft u interesse in lijstwerk of vragen over lijstwerk, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.