Stucadoors- & Stucwerk

Sinds 1997 is MVstuc, stucadoors- & schilders actief. Wij zijn begonnen in Zandvoort en directe omgeving, maar werken tegenwoordig door heel Noord-Holland. Wij maken zelf amper reclame, omdat wij steeds nieuwe projecten krijgen via mond tot mond reclame van onze klanten.

Wij houden van ons vak. 

Als stucadoorsbedrijf worden wij ingehuurd om een woning, bedrijfsruimte, hotel of monumentaal pand te stucen en stak af te werken. Het maakt niet uit of het nu een kleine opdracht is voor bijvoorbeeld herstelwerk of een compleet gebouw of nieuwbouw project met meerdere woningen. MVstuc, stucadoors- & schilderbedrijf is begrip in de regio. Wij geven ons altijd voor de volle 100% met oog voor detail, vakmanschap en liefde voor het vak!

Belangrijke werknormen zijn voor ons dat wij onze afspraken nakomen en flexibel zijn. Dit doen wij met behulp van een overzichtelijke planning en het bijhouden van heldere afspraken. Op deze manier werken wij als stucadoorsbedrijf dagelijks voor zowel particulieren als bedrijven op een aangename manier. Altijd tegen een vooraf gespecificeerde prijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel ons voor een afspraak.

Stucadoorsbedrijf voor complete verbouwing

Onze stucadoors hebben jarenlange ervaring met het stucen van wanden en plafonds, en ook met kelders, souterrains en buitenkant van een woning, buitenmuur of stenen schuur.

In badkamers en het toilet houden we rekening met de voorbereiding voor de tegelzetter. We maken daarbij gebruik van speciale stuc, geschikt voor toepassing in sanitaire ruimtes. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Wij werken altijd in vaste stappen bij een nieuwe opdracht. 

Allereerst komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens deze afspraak inspecteren wij de staat van de wanden-en plafonds en bespreken uw wensen. We maken dan meteen kennis met de ruimte waar wij de komende tijd aan de slag gaan. 

Bij de inspectie geven wij advies over bepaalde afwerkingen. Wij zien al voor ons hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Daar nemen wij u tijdens de afspraak graag in mee, zodat u begrijpt wat er precies gaat gebeuren. Soms is het handig als de aannemer, voordat wij komen nog een en ander afgewerkt. Denk aan een extra stucplaat, om de ruimte op te vullen, of een stucplaat weghalen aan de zijkant van het raam, omdat na het aanbrengen van de stuclaag het raam dan problemen kan ondervinden met openen. 

Als ervaren stucadoors overzien wij de gehele opdracht, zodat deze naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Zo hebben we ontzettend veel mooie projecten gerealiseerd en krijgen vaak na jaren nog steeds complimenten wanneer we in de buurt bewoners tegenkomen of we nieuwe opdrachten via via doorkrijgen. Daar zijn we trots op en dat is waarom we iedere dag opnieuw ons uiterste best doen om een prachtig stukje werk af te leveren.

MVstuc is een stucadoorsbedrijf dat graag eerlijk met u en eventuele aannemer meedenkt. Het einddoel is een droompaleis te realiseren. Ook al zal u het waarschijnlijk nog niet kunnen geloven, omdat u wanneer u naar ons op zoek bent meestal middenin een complete verbouwing zit.

Als wij straks klaar zijn met stucen bij u thuis, in uw hotel of bedrijfspand dan is het wanneer wij vertrekken omgetoverd tot dit droompaleis!

Graag komen wij bij u langs voor een inspectie aan huis. 

We maken daarna vrijblijvend een offerte voor stukadoor- en desgewenst schilderwerk. 

Van herstelwerk tot complete renovaties. Onze stucadoors zijn er klaar voor!

In de afgelopen jaren zijn wij daadwerkelijk alles in ons vak tegengekomen. Wij kijken nergens meer raar van op. We zijn het gewend om een pand te betreden waar al het voorbereidend werk is gedaan. Het ziet er alleen nog niet afgewerkt uit. Daar kijken wij als stucadoors doorheen. We weten namelijk dat het straks is omgetoverd tot een prachtig strakke ruimte. Of het nu om een kamer of een compleet woonhuis of gebouw gaat. Wij zijn er klaar voor.

We zijn zorgvuldig en hebben expertise om het pand volledig strak te stukadoren. We weten precies waar we op moeten letten en rekening moeten houden bij de voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van hoekprofielen voor kaarsrechte lijnen.

Ons team bestaat uit ervaren stucadoors, harde werkers die tot het uiterste gaan om een hoogwaardig eindresultaat te bewerkstelligen. Door jarenlange ervaring met ook zeer gecompliceerde opdrachten, weten wij de klus altijd naar tevredenheid van onze klanten uit te voeren.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave voor één van onze diensten ontvangen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust alvast een aantal foto’s mee van uw woning of bedrijfspand.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.